Луцька громада відправила чергову автівку на фронт 

10 червня чергове авто Mitsubishi L 200 передано для потреб військових підрозділів ЗСУ. Це один із тринадцяти нових позашляховиків, які були придбані за кошти бюджету Луцької громади і зараз передаються військовим частинам згідно із запитами. 

Про це інформує Луцька міська рада. 

Автомобіль отримала в/ч А 4100, яка протягом двох років виконує бойові завдання на херсонському напрямку. Представникам цього підрозділу позашляховик передав радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський. 

За словами представників частини, новий пікап відповідає усім заявленим характеристикам, що мають особливе значення у бойових умовах. Під час проведення операцій він буде використовуватися для підвезення боєкомплекту, доставлення на позиції особового складу та при евакуації. 

Також для потреб в/ч А 4548 передано два супутникові модеми Starlink, тепловізійний монекуляр AGM Taipan, тепловізійний приціл Senopex dota 5. 

Крім того, для цієї військової частини передано 12 автомобільних акумуляторів та 4 автомобільні шини, які придбані за кошти, зібрані під час благодійних проєктів, організованих закладами культури нашої громади. 

Наш кор. 

Фото Луцькради. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *