Юні мешканці Боратинської громади отримали путівки до літнього табору 

На базі оздоровчого комплексу «Чайка», що знаходиться біля села Хрінники (Рівненська область) з 9 по 15 червня духовенство Луцького районного деканату з благословення Митрополита Луцького і Волинського Михаїла організували відпочинок для дітей загиблих воїнів, дітей, батьки яких в ЗСУ, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, сім’ї яких знаходяться в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщених дітей.  

Про це інформує Боратинська сільська рада. 

Загалом табір відвідало 70 дітей віком від 7 до 16 років, серед яких 31 дитина – маленькі мешканці Боратинської громади. Путівки для їхнього відпочинку придбала Боратинська сільська рада за кошти з місцевого бюджту. 

Протоієрей Роман Нестер розповів, що діти не тільки відпочивали у таборі, але і навчалися. Представники різних рятувальних служб Волині проводили з ними заняття щодо поводження на водоймах, навчали, як діяти при пожежах та при знаходженні підозрілих предметів.  

Також таборяни мали зустрічі з військовими капеланами, студентами Волинської православної богословської академії, які приділяли значну увагу духовному вихованню дітей. 

Наш кор. 

Фото громади. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *