Повні зали і океан овацій

Заслужений діяч мистецтв України, відомий майстер сцени, волонтер і громадський діяч Віталій Іваницький 21 червня відгукнувся на черговий день народження одного з аксакалів вітчизняної естради Павла Зіброва.

«Щиро вдячний тобі, Павле, за справжню дружню, моральну підтримку і допомогу у важкій життєвій ситуації. Щиро дякую, тобі, друже, що ти перший з творчих побратимів, без усіляких зайвих слів, протягнув руку допомоги у важку хвилину. У твій радісний День народження, хочеться побажати тобі, Павло, від себе, від усієї нашої сім’ї і родини – найкращих земних щедрот на твоїй подальшій життєвій ниві! Божого Благословення і Божої Благодаті тобі, Павло, в здоров’і та удачі – Многії і Благії літа!», – написав у соцмережах Віталій Іваницький.

Коментуючи спільне зображення з 70-кілограмовим тортом, Віталій Іваницький побажав Павлу Зіброву:

«Нехай буде для тебе приємною згадкою про наші спільні мистецькі проєкти.

Живи, Павле, в радості та в щасті довго, довго, принось своєю щирою посмішкою і своїми піснями позитивну енергетику для мільйонів людей не тільки в Україні, але і в інших країнах світу, де тебе шанують і люблять! Хочу, також, привітати з найкращими словами і твою люблячу дружину Марину, твою справжню берегиню, з побажаннями, щоб ти, у цей день, заспівав їй пісню, яку ми написали разом з тобою: «Найкращій дружині» (вірші Віталія Іваницького, музика і виконання Павла Зіброва)».

Як відомо, Павло Миколайович народився 21 червня 1957 р. у с. Червоне на Вінничині. Він неодноразово виступав на Волині, де неодмінно збирав цілі зали глядачів і зривав океан овацій.

За довгі роки творчого довголіття Народний артист України створив чимало чудових пісенних творів, але в наш час найбільші емоції викликає пісня «Я так хочу додому», присвячена всім українським біженцям, які залишили рідну землю внаслідок рашистського повномасштабного вторгнення.

Сергій ШРАМЧУК.

На фото з відкритих джерел: Павло Зібров і Віталій Іваницький. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *