Волинські лісівники передали колегам на фронт комплекти шин до авто 

Тиждень тому до Спілка воїнів-лісівників України звернувся мобілізований працівник Віталій Рябущиць. До повномасштабного вторгнення він був майстром лісу на філії “Рокитнівське лісове господарство”.  

Про це інформує Поліський лісовий офіс. 

Чоловік присвятив лісовій галузі 15 років свого життя. Мобілізувався 25 лютого 2022 року. Зараз разом з сином, який теж раніше працював у лісі, служить у 68-й окремій єгерській бригаді. Віталій – водій мінометної батареї. Він попросив нові шини для авто, на якому доставляють військовослужбовців або перевозять озброєння. 

“Останній раз як поверталися з позицій потрапили під ворожий обстріл. Колеса, шини – це тут розхідний матеріал. Вранці поставив – до вечора може не бути. А якщо вчасно не витягнути потім машину, то і без транспорту залишаємося. Тому потрібні шини для пікапу L200 та ще один комплект для Nissan Navara”, – пояснює Віталій. 

На запит було одразу відреаговано. Доставляючи адресну допомогу голова Спілки Володимир Ковальчук заїхав та віддав особисто два комплекти шин. Тепер у бійців знову буде можливість їздити на своїх машинах і вчасно доставляти особовий склад та зброю.  

Наш кор. 

Фото лісівників. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *