Сьогодні день працівників Національної поліції

День поліції

У приміщенні Луцького районного управління ГУНП у Волинській області відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

З професійним святом, яке в Україні щорічно відзначається 4 липня, правоохоронців привітав і Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він подякував працівникам управління за роботу із забезпечення громадського порядку та розслідування злочинів. Про її результати, зокрема, свідчить Всеукраїнське муніципальне опитування, в якому Луцьк посідає друге місце в Україні за задоволеністю громадян діяльністю поліції.

“Це ваша заслуга і оцінка громадськості, яка завжди є більш об’єктивною, – підкреслив Ігор Поліщук. – Бажаю, щоб у майбутньому ви вийшли на перше місце і покращили свої показники. Хочу також подякувати працівникам поліції, які виконували бойові завдання на Сході України. Зараз для виконання цих завдань готується новий підрозділ. І ми зробимо все, щоб допомогти йому матеріально-технічними засобами, автомобілями та всім необхідним”.

Міський голова побажав колективу управління міцного здоров’я, успіху, підтримки від колег, рідних та якомога швидшої перемоги і повернення до мирного життя. Кращим правоохоронцям Ігор Поліщук вручив подяки Луцької міської ради “За професійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку в місті”.

Наш кор.
Світлина з фейсбук сторінки Луцької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *