У сусідньому Любліні з’явився цілий «Партизан»!

Київське Динамо Люблін

Через війну українські футболісти домашні матчі єврокубків проводять за кордоном. Столичне «Динамо» вирішило зіграти в сусідньому з Волинню м. Любліні. Суперник – сербський «Партизан»!

Під час збору в Австрії «Динамо» провело п’ять контрольних поєдинків, зігравши унічию з німецькими «Падерборном» (0:0) та «Шальке» (2:2), перемігши данський «Брондбю» (4:0) і південноафриканський «Мамелоді Сандаунз» (1:0) та мінімально поступившись берлінському «Уніону» (2:3).

Тож перша команда київського «Динамо» завершила свій навчально-тренувальний збір в Австрії. 20 липня після ранкового тренування динамівська делегація пообідала та вирушила до польського м. Любліна (міста-побратима м. Луцька), де пройде перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського «Партизана».

Поєдинок «Динамо» – «Партизан» відбудеться 23-го липня у м. Любліні, на стадіоні «Арена Люблін» та розпочнеться о 21.00 за київським часом.

Учасник наступного раунду визначиться за сумою двох матчів, другий із яких пройде в м. Бєлград.

Цікаво, що клуб «Партизан» заснований у 1945 році офіцерами Югославської Народної Армії. А «динамо» веде свій родовід із 1927 р., коли клуб заснували під егідою нквд урср.

Щоправда, ці дати цікаві хіба що історикам. В сучасних клубів інші традиції.

Роман УСТИМЧУК.

На фото пресслужб ФК «Динамо» (Київ) і ФК «Партизан» (Бєлград): динамівці в люблінському аеропорту; перша команда клубу зі столиці Сербії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *