У Луцьку реалізують програму єдиний квиток 

Охочим пізнати туристичні цікавинки Луцька можливість придбати єдиний квиток. Він дає змогу відвідати за зниженою вартістю дві локації – зоопарк та Окольний замок. 

Про це інформують на сторінці Луцького звіринцю. 

Ця ініціатива реалізується, аби збільшити привабливість та відвідуваність таких дійсно чудових неповторних і різноманітних місцин, які є окрасою обласного центру Волині та, водночас, дозволять і дітям, і дорослим глибше пізнати природнє різноманіття нашої планети та зануритися у величну історію древнього міста, якому лише відповідно до офіційної дати –  939 років. 

Ці квитки можна придбати на касах Луцького зоопарку та Окольного замку. Вартість дитячого – 100 гривень, дорослого – 200. Він суцільний, з обох сторін є стрічка контролю, яку почергово відривають при вході на локації контролери.  

Такий квиток можна придбати не тільки собі, а у подарунок.  

“Однак – вже на старті ініціативи просимо не зловживати нею. Бо якщо стрічки контролю не буде, то квиток, звичайно, є використаний. І жодних суперечкок у стилі «так було» чи «може, десь відірвалося» ми не підтримуватимемо. Вхід на території Луцького зоопарку та Окольного замку можливий лише за наявності корінців, відривати які мають право лише контролери”, – наголошують організатори. 

Наш кор. 

Фото організаторів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *