Волинський журналіст вступив до сил оборони

Волинський журналіст Олександр Зелінський долучився до лав військових.

Про це він пише на своїй фейсбук-сторінці.

Олександр довгий час працював у сфері журналістики. Кілька місяців тому він доєднався до батальйону спеціального призначення «Любарт».

«Ви всі одразу подумали: тіп схопив повістку і його загребли. Але ніт. Протягом місяця я проходив ВЛК, співбесіди, збирав різного роду довідки, документи, в яких по 100500 разів вказувалося моє імʼя, прізвище та по батькові. Їх мені довелося забути. На шість тижнів я отримав нове імʼя – Рекрут номер 35 – саме так мене називали інструктори та побратими-рекрути під час базового курсу бойової підготовки бригади «Азов», – йдеться в його дописі.

Також журналіст розповів у пості, як проходило військове навчання:

«Нульовий день в памʼяті допомогли відтворити відео, зняті інструкторами. Після забігу/повзання/гусячого кроку з баулами над головою крізь дим, вибухи піротехніки та під крики інструкторів ми качалися, далі знову качалися, потім знову ж таки качалися. Нас поселили, і ми продовжили качатися перед дзвоном на плацу, в який можна було постукати, аби кач і курс, який фактично не розпочався, для тебе закінчилися. У моєму випадку дзвін залишився незворушним», – написав Олександр.

Ростислав ШВАНИК

Фото з відкритих джерел.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *