Ракети, дрони і… новий навчальний рік

Після смертоносного удару по Полтаві кремлівські вбивці скерували ракети і дрони на Львів. Повітряна тривога тривала цілу ніч із 3 на 4 вересня і припинилася лише о 7 год. 23 хв. ранку середи. Що сталося?

На цей момент відомо, що внаслідок ворожого обстрілу у Львові в районі головного залізничного вокзалу у житловому будинку виникла пожежа, двоє людей загинуло, ще 10 постраждали. Пошкоджено дві школи і багато вікон вибито в центральній частині міста. 

За словами начальника Львівської ОВА Максима Козицького, всі профільні служби виїхали на місце.

Мер міста Андрій Садовий повідомив, що дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні «Арніки» та 17 школи залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельника.

А напередодні ворог 2 балістичними ракетами атакував Полтаву. Вранці 3 вересня було вбито майже 50 людей, понад 200 поранено. Знищено одну з будівель місцевого військового навчального закладу зв’язківців.

Резонне запитання: чи все зробила влада для адаптації вимог початку нового навчального року та заходами безпеки людей під час війни, коли ворог регулярно атакує наші населені пункти з повітря, а часу для евакуації в бомбосховища та місць в укриттях явно не вистачає?

Остап КАЛИНА.

На фото Агенції «РБК-Україна»: наслідки обстрілу рашистами Міста Лева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *